Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Manchester City krijgt concurrentie van Liverpool in strijd om oude bekende'

Laatste update:

Het contract van de 27-jarige buitenspeler loopt in de Allianz Arena nog door tot medio 2025, waardoor de kans zeer aannemelijk is dat Bayern komende zomer duidelijkheid wil. Sané wordt door Transfermarkt getaxeerd op 75 miljoen euro en er is der Rekordmeister alles aan gelegen om hem niet transfervrij te laten gaan.

De 57-voudig international van Duitsland is dit seizoen een onbetwiste basisspeler onder Thomas Tuchel en betaalde dat vertrouwen tot dusver terug met negen doelpunten en zeven assists in achttien wedstrijden.

Sané ligt op koers om zijn rendement van vorig seizoen flink te verbeteren. Toen was de linkspoot goed voor 14 goals en 10 assists in 44 wedstrijden.

De Duitser is geen onbekende van City. Sané, die in de zomer van 2016 voor 52 miljoen euro overkwam van Schalke 04, speelde in vier jaar tijd 135 wedstrijden voor the Citizens. Daarin was hij goed voor 39 doelpunten en 46 assists. Sané legde samen met manager Josep Guardiola beslag op twee landstitels, Community Shields en EFL Cups. Ook won hij één keer de FA Cup.

Mocht Sané terugkeren bij de blauwe club uit Manchester, dan krijgt hij te maken met flinke concurrentie. Zo heeft Guardiola op de flanken de beschikking over onder anderen Jack Grealish, Jérémy Doku, Phil Foden en Bernardo Silva.

Bij Liverpool zou hij te maken krijgen met onder meer Diogo Jota, Luis Díaz en Cody Gakpo, hoewel laatstgenoemde doorgaans in de punt van de aanval speelt. Het is de vraag of the Reds Mohamed Salah komende zomer kunnen behouden, daar clubs uit Saudi-Arabië al maanden hengelen naar zijn diensten en zijn contract medio 2025 afloopt.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
4
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
52
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties