Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester City mengt zich in strijd om Rice; twee 'enorme biedingen' verwacht

Laatste update:

The Athletic meldde eerder deze maand al dat City overwoog om West Ham te benaderen voor een transfer van Rice. Een officieel bod zal nu daadwerkelijk volgen. Rice's contract bij West Ham loopt medio 2024 af, al heeft de club nog wel een eenzijdige optie om deze verbintenis met een jaar te verlengen. David Sullivan, voorzitter van West Ham, zei na de winst van de Conference League echter dat hij verwachtte dat Rice zijn laatste wedstrijd voor de club had gespeeld. Bovendien wil de middenvelder zelf ook een toptransfer maken.

Met het aanstaande openingsbod gaat City de concurrentie aan met Arsenal. Voor manager Mikel Arteta heeft de komst van Rice deze zomer de hoogste prioriteit. The Gunners zagen woensdag een bod van 105 miljoen euro afgewezen door West Ham. De verwachting is dat de clubs elkaar op de korte termijn alsnog gaan vinden. City hoopt de directe concurrent echter de loef af te steken. Volgens Sky Sports kan West Ham donderdag twee enorme biedingen voor zijn sterspeler verwachten.

Rice, kind van de club bij the Hammers, speelde de afgelopen jaren maar liefst 245 officiële wedstrijden voor de Engelse middenmoter. Daarin was hij goed voor vijftien doelpunten en dertien assists. Bij West Ham groeide Rice tevens uit tot een gewaardeerd international, die op meerdere eindtoernooien als basisspeler werd gebruikt. Bij Arsenal geldt Rice als mogelijke opvolger van Granit Xhaka, die aast op een transfer naar Bayer Leverkusen. Bij City moet de Engels international het gat opvullen dat Gündogan achter gaat laten met zijn transfer naar Barcelona. Daarnaast maken the Citizens ook werk van de komst van Kovacic, die voor minimaal 29 miljoen euro overkomt van Chelsea.

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
138

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties