Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Manchester United geeft overwinning in allerlaatste seconde uit handen

Laatste update:

Van de Beek was de grote verrassing in het basiselftal van Ten Hag. Van de Beek mocht in tegenstelling tot afgelopen dinsdag tegen Crystal Palace (3-1 winst) vanaf het eerste fluitsignaal beginnen, wat ten koste ging van Scott McTominay. Op linksback kreeg Luke Shaw juist weer de voorkeur boven Tyrell Malacia. Malacia speelde tegen Crystal Palace nog 76 minuten als basisspeler. De rest van het basiselftal werd niet gewijzigd door Ten Hag. Tegen Aston Villa was zaterdag goed te zien dat de spelers van United steeds beter begrijpen hoe Ten Hag wil spelen. Anthony Martial lijkt precies uit te voeren wat de manager wil zien.

Halverwege de eerste helft kwam United terecht op voorsprong. Na een goede combinatie tussen Luke Shaw en Marcus Rashford kreeg de linksback de bal precies op maat bij Sancho. Voor Sancho was het een koud kunstje om zijn derde doelpunt van deze voorbereiding binnen te schieten. De rechtsbuiten is momenteel in bloedvorm en lijkt goed gebruik te maken van de trainerswissel bij United. Vijf minuten voor rust wisten the Red Devils deze voorsprong te verdubbelen. Een geweldige pass van Fred kwam terecht bij Sancho, die de bal vrijwel direct via een voorzet bij Rashford probeerde te krijgen. Uiteindelijk was het niet Rashford maar Matty Cash die de bal achter zijn eigen doelman schoot, waardoor United met een comfortabele 2-0 voorsprong ging rusten.

Na rust was het Leon Bailey die er hoogstpersoonlijk voor zorgde dat Villa weer terug in de wedstrijd kwam. De Jamaicaan ontving de bal aan de rechterkant van het veld en mocht langzaam richting het doel van United dribbelen. Victor Lindelöf deed nauwelijks iets waardoor Bailey randje zestien de bal in de verre hoek langs David de Gea kon krullen. Vlak daarna voorkwam Harry Maguire met een fantastisch blok dat Bailey de 2-2 kon binnenschuiven. Na 66 minuten mochten ook Malacia en Tahith Chong hun opwachting maken. Alleen De Gea bleef staan in het elftal van Ten Hag.

Het spel van United werd er richting het eind van de wedstrijd niet veel beter op, al moet gezegd worden dat het veld in Perth moeilijk bespeelbaar was. Het weer in Australië was de gehele dag zeer regenachtig en Leeds United werkte een dag eerder ook al een oefenwedstrijd af op het veld. Desalniettemin zaten er ruim 58.000 supporters in het stadion. United leek de overwinning binnen te gaan slepen, tot Aston Villa in de laatste minuut een corner kreeg. De Gea treuzelde met uitkomen waardoor Chambers boven alles en iedereen uit kon springen om de 2-2 binnen te knikken. Een kleine domper voor Ten Hag, die verder terug kan kijken op een goede pre-season tour.

Vriendschappelijke wedstrijden
Manchester United
2 - 2
Aston Villa

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
135

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties