Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marcel Keizer ziet Nani vertrekken: 'Dit is een bijzondere dag voor de club'

Laatste update:

Orlando City is content met de komst van Nani, zo laat directeur Luiz Muzzi weten. "Dit is een heel bijzondere dag voor deze club", zegt de beleidsbepaler op de clubwebsite van Orlando. "Nani brengt enorm veel ervaring met zich mee. Het is een dynamische buitenspeler met veel kwaliteit aan de bal. Ook heeft hij een goede voorzet en verwachten we dat hij een speler is die wedstrijden beslist en onze aanval gaat leiden."

Nani werkte de afgelopen maanden bij Sporting onder Marcel Keizer. De Nederlandse trainer liet de 32-jarige aanvaller onlangs al buiten zijn wedstrijdselectie, waardoor een transfer in de maak leek. Nani kwam dit seizoen tot 28 optredens, waarin hij goed was voor 9 doelpunten en 7 assists. Sporting ontvangt geen transfersom voor de 112-voudig international: hij maakt transfervrij de overstap naar Orlando City.

Nani begon zijn carrière bij Sporting, voordat hij in 2007 een transfer verdiende naar Manchester United. Hij wist de torenhoge verwachtingen echter niet waar te maken en via Fenerbahçe, Valencia en Lazio keerde hij voor aanvang van dit seizoen terug bij de Portugese grootmacht.

Meer nieuws

'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
0
'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
4
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
4
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
40
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
30
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties