Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Deense media richten pijlen op één man na uitschakeling op EK 2024 tegen Duitsland: 'De tank is leeg'

Laatste update:

In de tweede helft leek Denemarken de score te openen via Joachim Andersen, maar zijn treffer werd door de VAR afgekeurd wegens buitenspel. Enkele minuten later kreeg Duitsland aan de andere kant van het veld een penalty, opnieuw na inmenging van de VAR, omdat de bal tegen de hand van diezelfde Andersen kwam.

"Het is een van de slechtste beslissingen van een scheidsrechter die ik in mijn carrière heb meegemaakt", aldus Andersen na de wedstrijd over zijn handsbal tegen TV2. "Ik had mijn arm in een natuurlijke positie, dus hier kon nooit een penalty voor worden gegeven."

Ook Kasper Hjulmand, de bondscoach van Denemarken, was het niet eens met de beslissing van scheidsrechter Michael Oliver om de bal op de stip te leggen na hands van Andersen. "Ik ben de handsregels zo zat. De bal wordt op een meter afstand op de hand van Joachim geschoten. Die minuten waren cruciaal. Duitsland speelde goed, maar ik vind dit belachelijk."

De beslissing om het doelpunt van Andersen enkele minuten eerder af te keuren leidt ook tot weinig begrip bij Hjulmand. "Ik vind het belachelijk. Er wordt gezocht naar die ene centimeter om het doelpunt af te kunnen keuren."

Media


Ook het Deense Tipsbladet snapte weinig van de gegeven penalty. "Correct volgens de VAR-protocollen, maar de handsregels zijn volkomen belachelijk. Regel je puinhoop, UEFA", schrijft de krant in een beoordeling die zich verder met name richt tot Hjulmand.

Na het WK 2022 wist Denemarken namelijk voor het tweede eindtoernooi op rij geen enkele overwinning te boeken. "Is dit het einde voor Hjulmand? Ja, de tank is leeg" aldus Tipsbladet. "Het moet nu over de positie van Hjulmand gaan. Dit was een mislukking, net als het WK in Qatar. Dit kan geen standhouden. Hjulmand moet beseffen dat hij niets meer heeft om het Deense voetbal nog mee te verrijken. Op basis van twee eindtoernooien lijkt nu duidelijk wat er moet gebeuren..."

Ook Ekstra Bladet is niet mals in de kritiek. "Wat heeft Hjulmand er een flauw, smaakloos toernooi van gemaakt. Misschien hebben we één sportieve opleving gezien, dat gelijke spel tegen Engeland (1-1). Maar Denemarken heeft nooit ook maar één voetbalfan kunnen verbazen. Gênant is de uitschakeling tegen Duitsland niet. Gênant is het niet kunnen winnen van Slovenië of Servië wél. Deze uitschakeling is in werking gezet door een dramatische groepsfase. Daarom blijft de bondscoach voor altijd de man van de twee eindtoernooien zonder overwinning. Het is heel gênant."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Cristiano Ronaldo reageert op veelbesproken tranen tijdens Portugal - Slovenië
0
De motivator die Roemenië laat dromen: 'Hij is vergelijkbaar met Ronald Koeman'
19
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Niet de VS, maar Panama door
8
Verenigde Staten verliest na veelbesproken goal Uruguay en ligt uit Copa América
0
Van 't Schip wilde oude bekende naar Ajax halen: 'Directie koos iets anders'
4
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman voert wijzigingen door
68

Meer sportnieuws

Reacties