Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marciano Vink ziet 'overtreffende trap' van Sem Steijn: 'Speciaal geval'

Laatste update:

"Meerdink is een speciaal geval", begint Vink zijn betoog bij ESPN. "Hij is extreem effectief in het afwerken. Het voetballende gedeelte kan nog iets beter, maar wat deze jongen brengt aan een bepaalde drive... Dat zie je ook bij Sem Steijn."

"Steijn heeft ook zo'n drive om te scoren. Meerdink heeft dat in het extreme", gaat Vink verder. "Hij heeft alleen de pech dat hij de grote Vangelis Pavlidis voor zich heeft. Dan moet je op je beurt wachten."

Pierre van Hooijdonk vindt dat Meerdink ook voetballend wel meekomt. "Bij Pavlidis stond het voetballende gedeelte hoger dan zijn effectiviteit", aldus Vink. "Hij is echt naar een bepaalde effectiviteit gegaan. Meerdink zou nog iets beter kunnen worden in het uit de zone komen."

"Meerdink is echt een spits, dat zag je ook in de Youth League en in de Keuken Kampioen Divisie. Er zijn momenten dat hij helemaal niet in het spel betrokken wordt en ineens is hij er. Ik zou hem alleen meer willen zien in balbezit."

Van Hooijdonk vindt dat de verwachtingen te hoog zijn. "Ik zoek naar iemand die een bal goed kan terugleggen op inkomende spelers", zegt Vink. "Pavlidis doet dat goed. Maar laten we niet vergeten dat we het over een speler van achttien of negentien (twintig, red.) hebben."

Meerdink maakte vorig jaar zijn debuut in de hoofdmacht van AZ en staat sindsdien op tien officiële wedstrijden in alle competities. Daarin wist hij nog niet te scoren. Namens Jong AZ staat de teller op 48 wedstrijden, 13 goals en 4 assists in de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties