Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25

Laatste update:

"Ik denk dat PSV volgend jaar ook kampioen gaat worden", steekt Van der Vaart maar meteen van wal bij Studio Voetbal. "Omdat ze individueel meer hebben dan de rest. Als iedereen fit is hebben ze twee of drie spelers die het in hun eentje kunnen beslissen."

Ibrahim Afellay vindt, ondanks een sportief geweldig seizoen voor PSV, dat de lat iets omhoog mag in Eindhoven. "Het enige smetje is dat ze geen belangrijke rol hebben gespeeld in die wedstrijden tegen Dortmund", aldus de analist.

Toch ziet hij het de concurrenten ook niet doen volgend jaar. "Ajax moet opnieuw opgebouwd worden en Feyenoord verliest een belangrijke schakel binnen de organisatie (Arne Slot, red.)", gaat Afellay verder.

"Bij PSV blijft de trainer binnenboord, die heeft nog een langdurig contract, en de spelersgroep blijft intact. Dat is de ideale manier om het verder uit te bouwen."

Afellay geeft alle credits aan Bosz. "De man heeft veel kritiek gehad omdat hij geen prijzen wint, maar het feit dat hij bijna nooit clubloos is geweest wil zeggen dat men zijn vakmanschap heel erg waardeert."

"Heel veel clubs waarderen de manier waarop hij wil spelen met zijn teams. Het voetbal dat Bosz speelt, zowel met als zonder bal, is gewoon een lust voor het oog. Ik ben blij dat er nog dit soort trainers zijn die niet alleen voor het resultaat gaan."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties