Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mark Diemers krijgt er volgens ESPN nog een optie in de Eredivisie bij

Laatste update:

Eerder werd al duidelijk dat ook Vitesse belangstelling heeft voor Diemers. De Arnhemmers toonden vorige zomer al interesse. De middenvelder stond zelfs bovenaan het lijstje om de nieuwe nummer 10 te worden, maar tot een transfer kwam het niet. Diemers werd vervolgens door Feyenoord verhuurd aan FC Emmen. Vitesse kan een nieuwe middenvelder goed gebruiken, daar aanvoerder Matús Bero en Sondre Tronstad transfervrij vertrekken uit Arnhem. Laatstgenoemde gaat aan de slag bij Blackburn Rovers in de Championship.

De Arnhemmers krijgen dus concurrentie van PEC, dat eveneens een aantal middenvelders kwijtraakte. Zo vertrok Younes Taha naar FC Twente en kreeg Thomas van den Belt zijn zin met een droomtransfer naar Feyenoord. De promovendus meldde zich bij de Rotterdammers voor Lennard Hartjes, die op huurbasis over zou moeten komen. De defensieve middenvelder deed afgelopen seizoen ervaring op bij Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie.

Het vertrek van Diemers bij FC Emmen komt in ieder geval niet als een verrassing. De creatieveling kondigde al aan waarschijnlijk niet langer te blijven, ongeacht of de club zich zou handhaven. Diemers kwam tot op heden achtereenvolgens uit voor FC Utrecht, SC Cambuur, De Graafschap, Fortuna Sittard, Feyenoord en dus FC Emmen. Ook heeft Diemers internationale ervaring opgedaan, daar Feyenoord hem in de winterse transferperiode van het seizoen 2021/22 voor een half jaar verhuurde aan Hannover 96.

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
0
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
16
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
48
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
29
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties