Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan

Laatste update:

"Ik heb besloten om na dit seizoen te stoppen met voetbal", zegt de voormalig Oranje-international. "Ik leef er al een tijdje naar toe, maar voor de mensen die het nog niet wisten weten zij het nu ook."

"Ik heb er vrede mee. Ik heb een mooie carrière gehad, ik heb bij mooie clubs mogen spelen, ik heb een WK kunnen spelen, ik ben kampioen geworden in bepaalde landen. Ik kijk met veel plezier terug op mijn carrière, zeker weten."

Op het WK in Brazilië van 2014 behoorde Lens tot de selectie van het Nederlands elftal. Het was de enige eindronde waarop de buitenspeler actief was. Hij kwam tot vier optredens tijdens het toernooi waar Nederland de bronzen medaille won. In totaal speelde Lens 34 interlands, waarin hij goed was voor 8 assists.

In Nederland genoot de rechtsbuiten zijn opleiding achtereenvolgens bij Ajax, Almere City en AZ. De Alkmaardes verhuurden Lens aan NEC, alvorens hij in het AFAS Stadion een transfer naar PSV verdiende.

In 2013 maakte hij de overstap van Eindhoven naar Oekraïne. Via Dinamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe, Besiktas en Fatih Karagümrük belandde Lens in 2022 bij Versailles.

Vermoedelijk speelt hij op 17 mei zijn laatste profwedstrijd. Lens neemt het dan met zijn werkgever op tegen FC Sochaux.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

John van 't Schip krijgt nieuwe functie binnen Ajax
12
Perez ergert zich dood aan 'modeverschijnsel': 'Waarom moeten zij erbij zijn?'
8
Galatasaray verliest van tien man Fenerbahçe: ontknoping volgt volgende week
61
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Denzel Dumfries bezorgt Lazio Champions League-domper met late gelijkmaker
0
Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties