Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mats Seuntjens heeft 'positief onderhoud' met potentiële nieuwe club

Laatste update:

NAC maakt nog altijd kans op promotie naar de Eredivisie, maar de club kijkt alvast vooruit naar volgend seizoen. De Bredanaars hebben hun ogen daarbij laten vallen op Seuntjens, die in zijn jongere jaren al in 130 wedstrijden het shirt van NAC droeg.

NAC ziet in Seuntjens een uitstekende versterking voor de voorhoede. De 31-jarige aanvaller annex aanvallende middenvelder kan op meerdere posities uit de voeten en dat biedt NAC de nodige mogelijkheden. NAC kan een extra kwaliteitsimpuls goed gebruiken in de jacht op promotie of strijd tegen degradatie.

De eerste contacten tussen NAC en Seuntjens' en zijn entourage hebben inmiddels plaatsgevonden. De mensen om Seuntjens heen melden tegenover het AD dat Seuntjens een positief onderhoud heeft gehad met technisch directeur Peter Maas van NAC.

Seuntjens heeft een aflopend contract bij RKC, dat in een hevige degradatiestrijd is verwikkeld. Dat Seuntjens interesse heeft in een terugkeer, mag geen verrassing heten. Tijdens de winterse transferperiode nam Seuntjens zelf contact op met NAC, nadat zijn contract bij FC Utrecht was ontbonden.

Destijds kwam het niet van een samenwerking, omdat Seuntjens opteerde voor een terugkeer bij een andere ex-werkgever: RKC. De Waalwijkers staan momenteel vijftiende, wat aan het einde van de rit genoeg is voor handhaving in de Eredivisie. Het gat met nummer zestien Excelsior bedraagt echter slechts twee punten, terwijl FC Volendam, dat vijf punten minder heeft, vorig weekend een cruciale zege boekte op uitgerekend RKC (3-2).

Naast Seuntjens keert ook Ömer Bayram mogelijk terug bij NAC. De voormalig Turks international wil zich settelen in zijn geboorteplaats Breda. De 32-jarige Bayram wil zijn club helpen in de jacht op de Eredivisie. In januari was Bayram al dicht bij een terugkeer naar NAC, maar toen wilde Eyüpspor niet meewerken. Net als Seuntjens is Bayram aan het einde van het seizoen transfervrij.

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
7
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
3
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
61
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
29
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties