Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Max Kruse gaat viraal met huwelijksaanzoek tijdens live-interview in Tokio

Laatste update:

Na eerst over de wedstrijd tegen Saudi-Arabië te hebben gesproken, trok Kruse tijdens het gesprek met de ARD plotseling zijn shirt uit. Op het hemd onder zijn shirt stond in het Koerdisch 'Ik houd van je, wil je met me trouwen?' Zijn vriendin heeft een Koerdische achtergrond. Kruse nam vervolgens het woord. "Ik wilde eigenlijk wachten tot ik een doelpunt maakte, maar niemand weet of dat gaat gebeuren", zo begint Kruse - de aanvoerder van de Duitse Olympische ploeg - met een lach.

"Ja, schat. We zijn nu een aantal maanden samen. Bijna een jaar", zegt de aanvallende middenvelder, die normaal gesproken in dienst van Union Berlin speelt. Hij haalt vervolgens een denkbeeldige ring tevoorschijn. "Ik houd van je en ik wil je vragen of je mijn vrouw wilt worden. De groeten aan Duitsland." Verslaggeefster Lea Wagner vraagt vervolgens of ze Kruse mag feliciteren. "Alleen als ze 'ja' zegt."

Kruse plaatste vervolgens een video op Instagram waarop te zien is hoe de Duitse Olympische ploeg feestviert in de spelersbus, waarbij hij schrijft dat Dilara 'ja' heeft gezegd op zijn aanzoek. BILD schrijft dat de twee sinds juni van het vorige jaar een koppel vormen, nadat ze elkaar tegenkwamen op vakantie in Mexico. Een vriend van Kruse vertelde aan de Duitse krant dat hij Kruse nog nooit zo nerveus heeft gezien als tijdens het aanzoek op televisie.

Duitsland moet overigens komende woensdag nog alles op alles zetten om de volgende ronde van de Olympische Spelen te bereiken. De Duitsers verloren de eerste wedstrijd van Brazilië met 4-2 en zagen Ivoorkust zondag met 0-0 gelijkspelen tegen de Brazilianen. Ivoorkust, dat eveneens won van Saudi-Arabië, heeft daardoor vier punten na twee wedstrijden, net als Brazilië. Duitsland is bij een zege op Ivoorkust zeker van een plek bij de eerste twee in de poule.

Meer nieuws

Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
4
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
61
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties