Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé loopt met bereiken mijlpaal nóg verder weg van Ibrahimovic

Laatste update:

Mbappé dankt de uitverkiezing aan zijn sterke optredens namens PSG in oktober. De veelal aan Real Madrid gelinkte aanvaller sloot de maand af met drie doelpunten en een assist. Daarmee bleef hij Aleksandr Golovin (AS Monaco) en ploeggenoot Warren Zaïre-Emery voor.

Meer: Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen | Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan zaterdag kampioen worden

De uitblinkende Mbappé kwam afgelopen weekeinde tot zijn eerste hattrick van dit seizoen in de Ligue 1, in de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Stade de Reims. De kans is dus groot dat de 72-voudig international van Frankrijk ook in november zal worden uitgeroepen tot de beste speler in de Franse competitie.

Zlatan
De inmiddels gestopte Ibrahimovic droeg tussen 2012 en 2016 het shirt van PSG en sloot die periode af met 156 goals en 62 assists in 180 wedstrijden. Naast vijf uitverkiezingen als Speler van de Maand veroverde de Zweedse spits onder meer vier Franse landstitels en twee nationale bekers. Hij wist echter ook in Parijs geen beslag te leggen op de Champions League.

Mbappé heeft inmiddels zes kampioenschappen in de Ligue 1 op zijn naam staan. Zijn prijzenkast werd daarnaast aangevuld met drie Franse bekers, tweemaal de Coupe de la Ligue en drie keer de Franse Supercup. Ook qua assists ligt de superster voor op Ibrahimovic: in 275 duels voor PSG vond hij 227 keer het net en gaf hij 99 assists.

Kritiek Luis Enrique
Niet alles dat Mbappé aanraakt verandert overigens in goud. Trainer Luis Enrique vindt namelijk dat de aanvaller zich meer als teamspeler moet opstellen bij PSG. "Ik ben vandaag niet helemaal gelukkig met Kylian", zo verklaarde de PSG-coach zaterdag na afloop aan de verzamelde Franse media in het Stade Auguste-Delaune II in Reims. "Over zijn doelpunten heb ik uiteraard niets te klagen."

"Kylian zou het elftal nóg meer kunnen helpen, op verschillende manieren ook", keej Luis Enrique met een kritische blik naar de inbreng van zijn sterspeler. "Het is een speler van absolute wereldklasse en daar verwachten we simpelweg meer van. Daar ga ik eerst eens rustig met Kylian over praten, het is namelijk een privékwestie."

Wie is de betere spits?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
14
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties