Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meerdere clubs willen 'man van 80 miljoen' uit lijden verlossen bij Arsenal

Laatste update:

Daarbij heeft Sevilla wel concurrentie van meerdere clubs uit Europa. Ook Olympique Lyon, Olympique Marseille en Leeds United zouden de situatie van Pépé nauwlettend in de gaten houden. Bij laatstgenoemde zou hij de opvolger van Raphinha kunnen worden. De Braziliaanse buitenspeler maakte onlangs de overstap naar Barcelona voor een transfersom van 58 miljoen euro. Bij Arsenal ligt Pépé nog vast tot medio 2024.

Arsenal kocht Pépé in de zomer van 2019 voor 80 miljoen euro van Lille. In Londen kon de 34-voudig Ivoriaans international zelden imponeren. Tot dusver speelde Pépé 112 officiële wedstrijden voor Arsenal, waarin hij 27 keer scoorde en 21 assists gaf. Volgens de Spaanse krant wordt het niet gemakkelijk om Pépé naar Sevilla te halen. Pépé zou flink wat salaris in moeten leveren bij een overstap naar LaLiga, om het voor Sevilla betaalbaar te houden.

Wel lijkt het erop dat Pépé zijn zinnen heeft gezet op een vertrek bij Arsenal. In mei wisselde hij van zaakwaarnemer, waarna zijn naam al snel bij meerdere clubs ter sprake kwam. Volgens de Spaanse media heeft Sevilla een bod uitgebracht van 18 miljoen euro op Pépé. The Gunners zouden minstens 25 miljoen euro aan hem willen overhouden. Hoe dan ook lijkt Arsenal af te stevenen op een flink verlies.

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
7
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
7
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties