Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mees Hilgers hoort opvallend milde straf na keiharde charge op Lozano

Laatste update:

FC Twente heeft het schikkingsvoorstel geaccepteerd. Hilgers moet door zijn schorsing de competitieduels met Go Ahead Eagles en Excelsior missen.

Hilgers kwam in de wedstrijd tegen PSV (0-3) met een vliegende tackle hard in op Hirving Lozano. Scheidsrechter Allard Lindhout bestrafte de verdediger eerst nog met een gele kaart.

Na een VAR-ingreep werd de kleur van de kaart echter terecht veranderd in een rode. De Mexicaan kon gelukkig de wedstrijd vervolgen.

Twente, dat driekwart van de wedstrijd met tien man op het veld stond, kon geen stand meer houden tegen PSV. Uiteindelijk scoorden de Eindhovenaren driemaal.

'Denk even na, man'
Kenneth Perez liet bij Dit was het Weekend weten het geheel eens te zijn met de kaart. Bij de Deense analyticus steeg het ongeloof bij het bekijken van de beelden. "Ai, ai, ai... Mees Hilgers, man, denk even na!"

Volgens Karim El Ahmadi had Hilgers het geluk dat het Lozano was die hij torpedeerde met zijn onbesuisde sliding. "Lozano is het gewend om dit soort tackles te ontwijken. Ik denk dat als het een andere speler was, dat hij gewoon echt zijn been had gebroken."

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
19
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties