Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Megadeal Chelsea en AS Roma op losse schroeven door eisen Dzeko'

Laatste update:

Zowel Italiaanse als Engelse media melden dat Dzeko weigert naar de Premier League-club te verkassen, tenzij hij een contract tot medio 2020 krijgt aangeboden én een hoger salaris krijgt dan dat hij nu krijgt aangeboden. Chelsea wil naar verluidt niet akkoord gaan met de eisen van de 31-jarige Bosniër, mede vanwege de relatief hoge leeftijd van de aanvalsleider.

Ook zou Dzeko denken dat hij weinig aan spelen toe gaat komen op Stamford Bridge vanwege de aanwezigheid van Álvaro Morata, die voor minimaal 62 miljoen euro Real Madrid afgelopen zomer achter zich liet voor de Londense club. Volgens onder meer Il Tempo moet er binnen 24 uur een beslissing komen van Dzeko, anders gaat Chelsea snel zoeken voor alternatieven.

Verwacht jij dat Edin Dzeko AS Roma deze winter gaat verlaten?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
24
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties