Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Meijer komt met pijnlijk nieuws voor Jasper Cillessen: 'Hij accepteerde het'

Laatste update:

Cillessen viel op 23 september na een half uur geblesseerd uit, in de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht (3-0 zege). Hij bleek een blessure aan zijn hamstring te hebben opgelopen, en miste derhalve de volgende twee duels van NEC.

Nu is hij dus weer hersteld en zit de keeper bij de wedstrijdselectie, vertelt Meijer aan De Gelderlander. "Jasper heeft alleen deze week meegetraind. Hij moet eerst wat meer ritme opdoen op de training en dan kijken we verder."

"Omdat Roefs de afgelopen weken goed heeft gekeept, is de keuze ook wat makkelijker om hem wat langer de tijd te geven. Ik heb ook vertrouwen in hem. Jasper accepteerde mijn beslissing", aldus de NEC-trainer.

De twintigjarige Roefs stond als vervanger van Cillessen dus onder de lat in het restant van de wedstrijd tegen FC Utrecht, en in de duels met Vitesse (1-3) en sc Heerenveen (1-1). Ondanks dat hij in die laatste twee duels niet de nul wist te houden, maakte hij dus wel een goede indruk.

Overigens lijkt Meijer überhaupt geen wijzigingen door te voeren in zijn basiself, ten opzichte van de wedstrijd tegen Heerenveen twee weken geleden. Elayis Tavsan en Youri Baas keren ook allebei terug van een blessure, maar starten naar verwachting op de bank.

Het duel tussen NEC en Almere begint zaterdagavond om 20:00 uur in Nijmegen. De thuisploeg bezet momenteel de tiende plek (8 punten) in de Eredivisie, terwijl Almere veertiende staat (7 punten).

Vind je dit een verstandige keuze van Rogier Meijer?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
6
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties