Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Messi zag McTominay voor Smalling aan en wilde shirt niet afstaan

Laatste update:

In gesprek met ESPN krijgt McTominay de vraag wie hij de beste speler ter wereld vindt: "Lionel Messi, honderd procent", reageert hij stellig. De 24-jarige middenvelder vertelt vervolgens trots dat hij een shirt van Messi heeft gekregen, al ging dat niet eenvoudig. "Toen we tegen Barcelona speelden in 2019, deelde Chris Smalling een elleboogstoot aan hem uit. Er kwam bloed uit zijn neus en hij dacht dat ik het had gedaan."

Na de wedstrijd kwam McTominay erachter dat Messi dacht dat hij van hem een klap had gekregen. "Ik vroeg aan Sergio Romero of hij voor mij het shirt van Messi wilde vragen. Even later kwam Sergio terug en zei hij: 'Hij denkt dat jij degene bent die hem een elleboogstoot gaf op het middenveld.' McTominay wist dat hij niet de schuldige was en dat moest de Argentijnse keeper van hem duidelijk maken aan Messi. "Ik zei: 'Vertel hem dat ik het niet was. Zorg ervoor dat ik dat shirt krijg, want die hang ik op in mijn slaapkamer.' Dus nu weet hij dat ik het niet was."

Het shirt van Messi was een schrale troost voor McTominay. Manchester United verloor de heenwedstrijd van de kwartfinale met 0-1 door een eigen doelpunt van Luke Shaw. In de return in het Camp Nou was Barcelona met 3-0 te sterk door twee goals van Messi en een van Philippe Coutinho, waardoor United was uitgeschakeld. Barcelona kwam dat seizoen in de Champions League niet verder dan de halve finale. Na een 3-0 thuisoverwinning op Liverpool, wonnen de Engelsen de return op Anfield met 4-0.

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties