Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Michael Owen reageert lyrisch op tweet met verzoek: 'Appoint Erik ten Hag'

Laatste update:

"Hoe vaak hebben we dit wel niet besproken?", reageert Owen desgevraagd op een tweet, waarin staat 'Please @Manutd, appoint Erik ten Hag'. "Sinds het vertrek van Sir Alex Ferguson hebben ze steeds de beste man aangesteld: Moyes, Van Gaal, Mourinho… Ze hebben zoveel toptrainers gehad. Natuurlijk kun je stellen dat ze een League Cup en een Europa League hebben gewonnen. Maar laten we eerlijk zijn: geen van allemaal heeft het echt goed gedaan, gezien de middelen die ze tot hun beschikking hadden."

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

"Ik denk dat hij fantastisch zou zijn", vervolgt Owen. "Manchester United heeft iemand nodig die structuur kan aanbrengen in de speelwijze. Iemand die zegt: 'Dit is hoe we gaan spelen.' Ik kijk nu nog steeds vaak naar Manchester United en dan heb ik geen idee wat ze willen bereiken. Ik kijk ernaar en krab mij achter de oren na elke wedstrijd. Er mist gewoon iets bij Manchester United", besluit de analyticus, die aangevuld wordt door de eveneens aanwezige Rio Ferdinand.

"Managers zijn extreem belangrijk. Eerst vond ik dat helemaal niet, maar ik besefte het pas toen ik stopte met voetballen. Zij zijn verantwoordelijk voor alles. Ze zetten de toon, bepalen de cultuur én de filosofie. Alles. En daar ontbreekt het op dit moment bij Manchester United aan. Je moet ook heel sterk zijn als manager. Iemand die tegen zijn spelers zegt: 'Kun jij doen wat ik wil dat je doet? Zo niet, dan vind ik wel iemand anders. Hij moet moeilijke gesprekken kunnen voeren", besluit Ferdinand.

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties