Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michiel Kramer komt met twijfelachtige verklaring voor manier van juichen

Laatste update:

"Het zag er voor ons uit alsof je een soort suggestief gebaar maakte. Was dat ook zo?", zo opent verslaggever Cristian Willaert van ESPN na afloop zijn gesprek met Kramer. "Een flesje champagne", antwoordt de RKC-spits met een kwinkslag. "Champagne?" reageert Willaert enigszins verbaasd. "Champagne ja, die eruit ging", herhaalt Kramer vervolgens. "Dat is toch geen Champagne, Michiel?", werpt Willaert op na het zien van de beelden. "Je wil er verder niets over zeggen?" De doelpuntenmaker reageert daar direct op. "Nee joh, anders gaan we dat weer krijgen, alsjeblieft niet."

Het veelbesproken gebaar dat Michiel Kramer maakte.

"Luister, ik ga eerlijk zeggen wat wij dachten. Het lijkt op een ander gebaar", is Willaert niet van plan om het onderwerp voortijdig af te kappen. "Ik snap het, maar weet je ook wat wij allemaal te horen krijgen van de supporters?", antwoordt Kramer ter zelfverdediging. "Dat is niet goed te praten, maar toch moet je als professional ervoor zorgen dat je supporters geen ammunitie geeft", countert de verslaggever. Kramer heeft duidelijk geen zin in een uitgebreide analyse van zijn gedrag na het doelpunt tegen AZ. "Een flesje champagne", klinkt het nogmaals, waarna de spits handen schudt met Willaert en Verbeek, die ondanks zijn felle kritiek rustig blijft tijdens het interview met Kramer.

De analist laat nadat Kramer is weggelopen nogmaals duidelijk weten hoe hij denkt over de boomlange aanvaller van RKC. "Het is onvolwassen en dit antwoord is ook onvolwassen. Zeg dan gewoon dat het stom is. Dit weet je met uitsupporters, maar je moet ze niet provoceren. Daar heeft RKC en het voetbal in zijn algemeen geen baat bij. Ik weet wel dat hij daar misschien geen boodschap aan heeft, maar ik heb altijd geleerd dat schelden geen zeer doet. En je weet dat supporters proberen je van je stuk te brengen. En zeker voor je eigen publiek moet je dat niet doen", aldus Verbeek.

Gertjan Verbeek spreekt schande van het obscene gebaar van Michiel Kramer.

Verbeek vernietigend in de rust
Verbeek deelde in de rust al een zware onvoldoende uit aan Kramer. "Waarom doe je dit? Waarom provoceer je? Je schiet hem (de penalty, red.) goed binnen en je staat 1-0 voor. Tegenover een vak met mensen met kinderen. Het is weer een actie van Kramer die je moet veroordelen. Het is gewoon bij het belachelijke af. Je provoceert de tegenpartij en waarom. Ik vind het stuitend van hem. Voor mijn part haal je hem als trainer van het veld af. Hij heeft een voorbeeldfunctie, dus houd daar nou eens mee op. Leg het niet altijd bij de supporters neer en daag ze niet uit. Dat heeft geen zin, gedraag je op een fatsoenlijke manier. En juich op een normale manier. Het is absurd, ik heb er geen woorden voor. Laten we het maar ergens anders over hebben", foeterde de oud-trainer.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Eredivisie
RKC Waalwijk
1 - 3
AZ

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
6
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
14
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
14
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties