Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Mijn vader was echt overstuur, het was triest om hem aan te horen'

Laatste update:

Tegenover Evening Standard zegt Rose: "Als mij iets overkomt, zal dat mij minder raken dan als het mijn familieleden betreft. Ik maak mezelf wijs dat wat er ook gaat komen, ik ermee kan omgaan.", vertelt Rose, die in 2012 op het EK Onder-21 in Servië racistisch werd bejegend en er veel moeite mee had om dat aan zijn familie te vertellen. "Mijn vader was echt overstuur. Hij zei dat er misschien nooit meer een kans komt om mij op het WK te zien. Het was echt triest om hem aan te horen, maar dit is nu eenmaal hoe het ervoor staat. Rusland heeft op de één of andere manier het WK gekregen en daar moeten we mee omgaan."

Woensdag ging bondscoach Gareth Southgate in op de woorden van de international. "Ik wist niet dat hij dit gesprek heeft gehad met zijn familie", zei de keuzeheer. "De rest wist ik wél, want Danny heeft dat een paar dagen geleden verteld in een bijeenkomst met de hele selectie. De komende maanden is hij onderdeel van dit team, van deze familie. We moeten elkaar beschermen. Eerlijk is eerlijk: we weten niet wat we moeten of kunnen verwachten in Rusland, daar hebben we het met elkaar al over gehad. We willen het liever natuurlijk niet over racisme hebben, maar het is belangrijk dat we het tóch doen. Als er iets gebeurt? Daar hebben we een plan voor klaarliggen."

Mocht een van spelers racistisch worden bejegend, weet Southgate nog niet hoe hij en zijn spelers zullen reageren. "Ik steun al mijn spelers volledig, ik sta dus ook voor de volle honderd procent achter Danny. In een perfecte wereld zouden we bij racisme van het veld moeten stappen. Dat betekent echter dat we waarschijnlijk naar huis worden gestuurd. Dat willen de spelers ook niet: ze hebben hier hun hele leven voor gewerkt."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties