Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri

Laatste update:

Rodri schoot hard raak, maar de treffer werd direct bekeken door de VAR. De videoscheidsrechter keurde de goal al vrij snel goed, ondanks dat Morata mogelijk in buitenspelpositie in de baan van het schot stond.

Op sociale media wordt direct de vergelijking getrokken met het afgekeurde doelpunt van Xavi Simons tegen Frankrijk. De aanvallende middenvelder van Oranje dacht te scoren, maar zijn treffer werd afgekeurd omdat Dumfries hinderlijk buitenspel stond.

Onder meer journalist Rik Elfrink vindt het opmerkelijk dat de VAR groen licht geeft bij het doelpunt van Rodri. "Rodri heeft een streepje voor op Xavi Simons dit EK. VAR decides", stelt Elfrink op X.

In Studio Fussball van de NOS reageert Jan Mulder ook vol onbegrip op het toekennen van de Spaanse goal. "Moet die goal tellen? Ik herinner me Dumfries en Xavi Simons... Er staat hier iemand voor de keeper! Er wordt hier met twee maten gemeten!"

Ook buiten Nederland worden er vraagtekens gezet bij de 1-1. "Is dit toegestaan? Triest voor Georgië", zo schrijft een gebruiker. "What a shame! De goal van Xavi Simons werd niet toegestaan", benadrukt een ander.

Mogelijk oordeelde de dienstdoende VAR dat Morata het zicht van doelman Giorgi Mamardashvili niet belemmerde, terwijl Dumfries, zo oordeelde de arbitrage, doelman Mike Maignan wél fysiek hinderde na het schot van Simons.

Meer nieuws

Cody Gakpo krijgt een 9 na heldenrol, tweede Oranje-uitblinker ontvangt een 8,5
35
Gakpo en Malen schieten Nederlands elftal langs Roemenië en naar kwartfinales EK
100
Oranje-fans scanderen massaal één naam tijdens EK-duel Roemenië - Nederland
2
Topscorerskandidaat Gakpo bewijst met heerlijke cijfers zijn waarde voor Oranje
8
'Heel goede' Nederlands elftal-speler wordt gewisseld door Koeman
10
Tenenkrommend slechte statistiek levert Memphis Depay bergen aan kritiek op
82

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties