Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Milan Skriniar heeft transfer naar PSG te pakken; één grote vraag resteert

Laatste update:

Afgelopen zomer leek de 27-jarige Skriniar al onderweg naar Parijs, maar toen kwam het nog niet van een transfer. Deze maand wees Inter een voorstel van PSG nog af, maar als de club uit Milaan nog een transferbedrag wil ontvangen moet het overstag gaan met een winterse overstap. Transfermarktexpert Gianluca Di Marzio wist te melden dat PSG deze winter een bedrag van tien miljoen euro bood om het contract af te kopen, maar ving bot omdat Inter een hoger bedrag verlangde. I Nerazzurri zouden het dubbele van de geboden tien miljoen euro willen zien.

De zaakwaarnemer van Skriniar, Roberto Sistici, bevestigde aan Telenord al dat een contractverlenging bij Inter niet meer tot de mogelijkheden behoorde. "De waarheid is dat de beslissing om Milan te koop te zetten afgelopen zomer is genomen door Inter. Duidelijk niet door de speler." PSG-trainer Christophe Galtier liet zich maandag al uit over Skriniar. "Ik heb de informatie die in de kranten stond gezien, maar ik kan niet zeggen of hij in de winter komt of in de zomer. Dat weet ik simpelweg niet. De directeuren werken er hard aan. Ik concentreer me op de spelers die ik tot mijn beschikking heb."

Skriniar doorliep de jeugdopleiding van MSK Zilina en verliet de club in 2016 voor Sampdoria. Na één seizoen in Genua had Inter genoeg gezien en meldde zich met een bod van 34 miljoen euro, dat werd geaccepteerd door Samp. Sinds de zomer van 2017 kwam Skriniar liefst 252 keer uit voor de Milanezen en had met elf doelpunten vijf assists ook een aanvallende bijdrage. De mandekker ontpopte zich tot sterkhouder in de defensie en vormde regelmatig een centraal verdedigingsduo met Stefan de Vrij. Bij PSG gaat Skriniar de concurrentie aan met onder meer Marquinhos, Presnel Kimpembe en Sergio Ramos.

Meer nieuws

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
7
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
5
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties