Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mislintat koopt er bij Ajax op los: 'Het lijkt nu net experimenteel theater'

Laatste update:

Zuiverloon is van mening dat Ajax er wellicht goed aan had gedaan om in februari 2022 geen afscheid te nemen van Marc Overmars. De vijftigjarige directeur vertrok uiteindelijk bij Ajax vanwege het versturen van grensoverschrijdende berichten aan meerdere vrouwelijke collega's. "Het is heel vervelend wat er gebeurd is, alleen hij had toch wel een bepaalde magie binnen Ajax. Onder hem liep het gewoon fantastisch."

"Ik denk dat het nu wel moeilijk voor Ajax wordt", vervolgde Zuiverloon. "Als je kijkt welke spelers er allemaal zijn vertrokken. Nieuwe spelers hebben vaak langer de tijd nodig om zich aan te passen. Ajax heeft nu eigenlijk een heel nieuw team, met jonge jongens als Jorrel Hato en Gastón Ávila, dus het best wel moeilijk om gelijk een goed team te bouwen. Ik denk dat het best weleens nog twee of drie jaar kan duren voordat Ajax weer helemaal terug is aan de top."

Jack van Gelder, eveneens aanwezig op het jaarlijkse Gentlemen's Dinner, maakte een vergelijking met het in Amsterdam gevestigde theater de Brakke Grond. "Daar had je heel vaak experimenteel theater, daar doet Ajax me op dit moment aan denken. Misschien wordt het allemaal fantastisch en hebben ze nu een selectie die bestaat uit een mix van spelers waar nog niemand van heeft gehoord. De kans bestaat dat het iets sensationeels wordt, maar we moeten het even afwachten."

Ruud Gullit
"Op een gegeven moment krijg je altijd te maken met verandering", zo begon Gullit zijn verklaring voor de teleurstellende prestaties van Ajax in het afgelopen seizoen. "AC Milan had jarenlang enorm veel succes en nu heeft het iets van twaalf jaar geduurd voor ze weer een keer kampioen werden. Manchester United won ook een tijd niks meer sinds het vertrek van Alex Ferguson, het is een golvende beweging. De concurrenten van Ajax zitten niet stil en proberen op een andere manier succesvol te zijn."

"Ik woon in Amsterdam en al mijn vrienden zijn Ajacieden", gaf Gullit aan. "Zij zijn nu in paniek. Ik zei: Oh, jullie waren toch de beste? Nu weet je eens hoe dat (een teleurstellend seizoen, red.) voelt! Het is weleens leuk om die Ajacieden met beide benen op de grond te zien. Natuurlijk hebben we ook een goed Ajax nodig, maar geef het nog even een kans. Menig Ajacied heeft meteen een oordeel klaar. Geen enkele aankoop is hun ogen goed. Die paniek in de ogen van mijn vrienden is wel heerlijk. Ik moet erom lachen, want voorheen maakten ze zich niet eens druk om de transferactiviteiten van andere clubs."

Gullit verwachtte voorafgaand aan de return van Ajax tegen Ludogorets nog een eenvoudige wedstrijd voor de Amsterdammers tegen de Bulgaarse kampioen. De analist dacht zefs dat Ajax in 'het oefenpotje' stevig aan vertrouwen zou gaan tanken. De ploeg van trainer blameerde zich echter na de 4-1 zege van een week eerder door in de Johan Cruijff ArenA met 0-1 te verliezen en geen enkel schot op doel te noteren.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
11
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties