Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mitrovic krijgt enorme schorsing na duw aan scheidsrechter tegen Man United

Laatste update:

Fulham stond na zeventig minuten spelen op een 0-1 voorsprong op bezoek bij Manchester United, toen Willian met de arm een inzet van Jadon Sancho van de lijn haalde. Na inmenging van de VAR besloot Kavanagh een penalty te geven aan the Red Devils, en een rode kaart aan Willian. De beslissing van de arbiter zorgde ervoor dat de stoppen doorsloegen bij onder meer spits Mitrovic, die witheet was en Kavangh een duw gaf. Ook hij kreeg vervolgens rood.

Normaal gesproken staat er in Engeland een schorsing van drie wedstrijden op gewelddadig gedrag, maar de onafhankelijke regelcommissie vond dat dat in dit geval 'duidelijk onvoldoende' was. Uiteindelijk is er dus besloten de Serviër acht wedstrijden schorsing te geven. Eén duel heeft hij overigens al uitgezeten, waardoor er nog zeven wedstrijden resteren. Zijn rentree zou hij op 13 mei kunnen maken, tegen Southampton. Naast de schorsing kreeg Mitrovic ook nog een boete van meer dan 85.000 euro.

Manager Silva, die toegaf dat hij Kavanagh en de vierde official die dag in woord, gebaar en gedrag heeft beledigd, krijgt twee wedstrijden schorsing en een boete van zo'n 23.000 euro. Dat bedrag wordt echter nog verdubbeld, omdat de Portugees op de persconferentie na afloop van de wedstrijd de integriteit van de arbitrage in twijfel trok. Door de schorsing zit Silva niet op de bank tijdens de Premier League-duels met West Ham United (8 april) en Everton (15 april).

Overigens heeft de FA laten weten in beroep te gaan tegen de straffen voor Mitrovic en Silva, daar de voetbalbond een hogere straf wil zien. Tot slot werd ook Fulham bestraft: met een boete van een kleine vijftigduizend euro. Het wordt de club aangerekend dat de spelers zich tijdens het duel op Old Trafford niet volgens de regels gedroegen.

FA Cup
Manchester United
3 - 1
Fulham
Ben je het eens met deze straf voor Aleksandar Mitrovic?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties