Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho is helemaal klaar met Karsdorp: 'Zoek in januari maar een ander team'

Laatste update:

Op de persconferentie liet Mourinho zijn woede duidelijk blijken. "De inzet van het team werd verraden vanwege de houding van een onprofessionele speler. Hij verraadde alle anderen. Een fout hoort bij het spel, maar ik had zestien spelers op het veld en vond er één niet leuk." Hoewel Mourinho geen naam wilde noemen, werd duidelijk dat de speler in kwestie hard is aangepakt. "Ik zei de speler dat hij in januari maar een ander team moest gaan zoeken."

Corriere dello Sport denkt te weten over wie Mourinho zo ontstemd is. "De speler die teleurstelde vanwege zijn houding is Karsdorp. Hij viel in, maar kwam niet in de wedstrijd. Hij verloor duels, verkwanselde voorzetten en verdedigde niet goed op de vleugel. Na het einde van de wedstrijd kwam Mourinho de kleedkamer in en liet hij al het personeel vertrekken. Mourinho sprak op zeer harde toon en uitte al zijn teleurstelling in hem over zijn houding op het veld."

Karsdorp kwam pas in de 65ste minuut als invaller in de ploeg voor Zeki Celik, maar heeft er volgens zijn trainer met de pet naar gegooid. Over Abraham zal Mourinho ditmaal wel tevreden zijn. Dinsdag sprak de Portugees zich in de Italiaanse media nog uit over de Engelsman, die afwezig oogde bij de Romeinse club. "Jullie moeten hem maar vragen wat het probleem is. Of hij afgeleid is? Of er iets speelt? Of dat hij in zijn hoofd met het WK bezig is?" Zijn laatste goal dateerde van 12 september, maar tegen Sassuolo liet Abraham het netje weer bollen.

Serie A
Sassuolo
1 - 1
AS Roma

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties