Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho laat in parkeergarage scheldtirade los op Taylor: 'Fucking schande!'

Laatste update:

Mourinho flipte compleet toen Taylor in de tweede helft bij een 1-1 stand naar de stip wees voor Sevilla. De Engelse scheidsrechter werd door de VAR naar de kant geroepen en zag hoe Roger Ibañez de bal in duel met Lucas Ocampos nog nét aanraakte. Taylor trok de strafschop daarop in. Aan de andere kant schoot Nemanja Matic de bal op de arm bij Fernando, maar opnieuw ging de bal niet op de stip. Tot woede bij Mourinho.

De Portugees zag zijn elftal uiteindelijk na strafschoppen verliezen, maar kon zijn eerste nederlaag in een Europese finale maar moeilijk verkroppen. Diep na middernacht zocht de succescoach in de parkeergarage de confrontatie met Taylor, zo is te zien op beelden. De Portugees wenste de Engelse leidsman, die in een busje werd weggevoerd, van alles toe en noemde hem onder meer 'een fucking schande'. "Hij lijkt wel een Spanjaard", voegde Mourinho eraan toe.

Na twee Champions League-titels, een UEFA Cup, Europa League-titel en een Conference League-titel is het dit keer dus niet raak voor Mourinho. "Volgend jaar spelen we geen Champions League en dat is maar goed ook, want we zijn er niet voor gemaakt", aldus Mourinho. "En laten we hopen dat Taylor alleen wedstrijden in de Champions League leidt en daar dezelfde bullshit tentoonstelt als vanavond, en niet in de Europa League. Het was een intense wedstrijd met een scheidsrechter die Spaans leek."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Kenneth Perez had in de studio bij ESPN geen goed woord over voor het gedrag van Mourinho. "Is het passie wat zich in de dug-out van AS Roma afspeelt?", vroeg de Deen zich af. "Of is het totale krankzinnigheid? Het is toch gewoon een gesticht? Het is toch niet te geloven? Voetbal is emotie en zo, dat weet ik allemaal wel, maar dit is toch niet leuk meer om naar te kijken? Met tien mensen op de scheidsrechter afrennen en zo... Ik wil persoonlijk gewoon voetbal kijken en ik hoef dat toneel de hele tijd niet."

Europa League
Sevilla
1 - 1
AS Roma

Meer nieuws

'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Nederlands-Marokkaanse ex-prof voor de rechter in megazaak rond plofkraken
0
Alex Kroes schetst één scenario waarin hij alsnog gaat vertrekken bij Ajax
16
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
6
Veerman noemt ploeggenoot bij PSV van wie hij het meest geniet: 'Zo makkelijk'
6
Spelersgroep PSV laat speciale wens van Bosz na officieuze landstitel uitkomen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties