Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mundo Deportivo ontkracht ongunstige voorwaarde in contract Frenkie de Jong

Laatste update:

Barcelona heeft de voorbije weken meermaals laten doorschemeren dat de wil om de verbintenis te verlengen groot is. De Jong staat zelf ook positief tegenover een langer verblijf bij de Catalaanse grootmacht. Barça ziet in De Jong een vast gezicht voor de toekomst en wil dat laten blijken middels een nieuw vijfjarig contract onder opgewaardeerde voorwaarden.

Mundo Deportivo schrijft dat het belang van Barcelona niet ligt bij het genereren van een 'Fair-Play-salaris', zoals dat wel gebeurde bij onder meer Marc-André ter Stegen. De Duitser heeft een speciale salarisconstructie in zijn contract laten opnemen om de komst van João Cancelo mogelijk te maken. Ter Stegen stelt het geld uit dat hem in de eerste twee seizoenen is beloofd, om het salaris in de laatste jaren te verhogen.

Dat zo'n dergelijke constructie ook in het contract van De Jong zou komen wordt nu ontkracht. "Dat is niet waar", schrijft Mundo Deportivo. "Indien verlengd wordt met Frenkie de Jong is dat puur op sportieve voorwaarden." Deco maakt nog geen haast met de ondertekening, maar wil de kwestie ook niet te lang uitstellen. De komende weken zal een ontmoeting plaatsvinden met zaakwaarnemer Ali Dursun om de situatie te bespreken.

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
8
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
4
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
9
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties