Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mvogo neemt afscheid van 'PSV-familie' en tekent bij nieuwe club

Laatste update:

Lorient werd in het afgelopen seizoen zestiende in de Ligue 1. Bij de Franse club gaat Mvogo concurreren met Paul Nardi, Matthieu Dreyer en Teddy Bartouche. Lorient speelt inmiddels alweer drie seizoenen op het hoogste niveau in Frankrijk. Handhaving lijkt ook aankomend seizoen weer de doelstelling te zijn voor de Franse laagvlieger. Na het vertrek van Mvogo wist de Eindhovense club zelf toe te slaan met een keeper uit de Ligue 1. Walter Benitez kwam over van OGC Nice.

Mvogo kende de afgelopen periode een sterk einde na zijn matige start in Eindhoven. Vanaf begin april was de Zwitser weer eerste keus bij PSV, ten koste van Joël Drommel. Hij keepte een aantal sterke wedstrijden, waaronder de finale van de KNVB-beker. In totaal keepte Mvogo 54 officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij 17 keer de nul hield en 63 tegentreffers moest incasseren. Voor Leipzig kwam Mvogo in totaal slechts negentien duels in actie.

Via social media neemt Mvogo enkel afscheid van PSV. "Lieve PSV-familie, Het was een eer om dit shirt te dragen. Het was me een waar genoegen om voor jullie te spelen. Het was geweldig om altijd jullie support te krijgen. Het deed me plezier om Eindhoven mijn thuis te noemen. Om al deze dingen ben ik voor altijd dankbaar. Ik zal jullie nooit vergeten." Opvallend genoeg nam Mvogo tot dusver nog geen afscheid van Leipzig, de club waar hij ook een aantal jaar onder contract stond.

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties