Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Na Feyenoord kiest volgende club voor netten: 'Pijn in ons voetbalhart'

Laatste update:

Cambuur benadrukt in het statement dat het gaat om een tijdelijke maatregel, 'om te voorkomen dat er wederom plastic bekers richting het speelveld worden gegooid'. Vier van de vijf thuiswedstrijden van Cambuur werden dit seizoen tijdelijk onderbroken door het gooien van plastic bekers richting het speelveld.

De club uit Leeuwarden stelt niet anders te kunnen door de eerdere gebeurtenissen. "Dit leverde niet alleen veel klachten op van supporters en sponsoren, ook hangt de club een vooronderzoek en dus mogelijk boetes van de KNVB boven het hoofd", zo valt te lezen in het statement van Cambuur.

Verder neemt algemeen directeur Ard de Graaf het woord in het statement. "Dit is een maatregel die je niet graag neemt en waarbij we zeker ook enige pijn in ons voetbalhart voelen. Toch voelen we ons in het belang van de club genoodzaakt om dit door te voeren, waarbij ik wel wil benadrukken dat dit hopelijk van tijdelijke aard is."

Terugkeer Henk de Jong
De wedstrijd tegen NAC zal voor vele Cambuur-supporters ook een positieve kant hebben, daar Henk de Jong terugkeert als trainer van de Friese club. De Leeuwarder is enorm populair bij de aanhang van de club, die momenteel op de elfde plek staat in de Keuken Kampioen Divisie. Sjors Ultee kreeg vanwege de teleurstellende prestaties deze week zijn congé, waardoor De Jong nu voor een ommekeer moet zorgen.

Via de clubwebsite reageerde technisch directeur Etienne Reijnen vol enthousiasme op de terugkeer van De Jong. "Dit zal voor niemand een verrassing zijn en het is inderdaad heel logisch dat wij als club uitkomen bij de meest succesvolle hoofdtrainer uit de clubhistorie. Daarbij is Henk beschikbaar, staat hij nog onder contract bij de club en staat hij bovendien te trappelen om weer aan de slag te kunnen."

De Jong stond al twee keer eerder als hoofdtrainer voor de groep bij Cambuur. Bijna een jaar geleden moest hij wegens gezondheidsredenen noodgedwongen rust nemen en vertrok hij. In maart werd de trainer succesvol geopereerd aan een cyste in zijn hoofd en inmiddels is De Jong weer volledig fit verklaard door de medici. De oefenmeester won drie keer de Keuken Kampioen Divisie met Cambuur, terwijl hij ook verantwoordelijk is voor de hoogste eindklassering in de Eredivisie in de clubgeschiedenis en het puntenrecord.

Eerste Divisie
SC Cambuur
2 - 3
NAC Breda
Is dit een logische keuze van Cambuur?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties