Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Na Juventus moet opnieuw een Serie A-club vrezen voor puntenaftrek'

Laatste update:

Sampdoria, waar de Nederlanders Sam Lammers en Bram Nuytinck onder contract staan, verkeert al langere tijd in financieel zwaar weer. Behalve de elf miljoen euro aan salarissen die het nog moet betalen, heeft de club een kapitaalinjectie van 35 tot vijftig miljoen euro nodig. Eigenaar Massimo Ferreiro probeert Sampdoria al maandenlang te verkopen, maar dat is tot dusver niet gelukt.

Ook op het veld gaat het i Blucerchiati dit seizoen niet voor de wind. Sampdoria staat momenteel op de negentiende plek, met slechts negen punten. Zoveel punten bedraagt overigens ook de afstand tot de veilige zeventiende plek. De ploeg van trainer Dejan Stankovic wist tot dusver alleen de competitieduels met Cremonese (0-1) en Sassuolo (1-2) te winnen. In de Coppa Italia werd Sampdoria in januari uitgeschakeld door Fiorentina (1-0). Dat staat in schril contrast met het begin van de jaren negentig, toen Sampdoria landskampioen werd en de Europa Cup I-finale haalde.

In januari kreeg competitiegenoot Juventus al vijftien punten in mindering, vanwege gerommel met de boekhouding. De club uit Turijn, die wel beroep heeft aangetekend, zou kunstmatig transfersommen hebben opgevoerd, zodat het er zelf financieel gunstiger uitkwam. Eerder werd al bekendgemaakt dat la Vecchia Signora tijdens de coronapandemie toch spelerssalarissen had doorbetaald, ondanks dat de club toen met het nieuws kwam dat de spelers tijdelijk van hun salaris afzagen. Het gerommel met de boekhouding verlaagde het verlies dat Juventus op papier leed.

Meer nieuws

Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
11
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
20
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties