Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ-fans beklagen zich massaal bij Ziggo na pijnlijke uitglijder: 'Een schande!'

Laatste update:

Alle Nederlandse clubs die volgend jaar actief zijn in Europa komen voorbij in de video. PSV, Feyenoord, FC Twente en Ajax. AZ is echter in geen velden of wegen te bekennen.

Dat is opmerkelijk, daar de Alkmaarders zich als nummer vier van de Eredivisie hebben verzekerd van deelname aan de groepsfase van de Europa League. Ajax eindigde notabene als vijfde het afgelopen seizoen.

Fans van AZ reageren dan ook woedend op de teaser. "Maar Ziggo, even een vraagje he? Speelt AZ ook nog Europees voetbal of zenden jullie die niet uit?", vraagt Dylan Tamerius. Ook een AZ-fanaccount reageert. "Dat AZ vierde is geworden en ieder jaar Europees voetbal speelt is jullie even ontgaan?"

"Leuk dat AZ even helemaal weggelaten is. Bestaan die niet? Of is jullie marketing-team net zo slecht als de vele storingen in De Rijp de laatste tijd?", reageert een ander.

Weer iemand anders: "Ach, zeventien deelnames in de laatste twintig jaar en we worden al zeventien keer genegeerd. Het is echt een schande. AZ staat op plek 40 in Europa, we zijn trots op het Nederlandse voetbal, behalve dat in Alkmaar. @ZiggoSport, get your shit together."

Ziggo Sport heeft met ingang van het seizoen 2024/25 de exclusieve uitzendrechten voor alle Europese clubcompetities. Dat betekent dat de Champions League, Europa League én Conference League bij hen te zien zijn.

Klanten van Ziggo kijken de wedstrijden van de Nederlandse clubs en de drie finales op Ziggo Sport (kanaal 14). Als er twee Nederlandse clubs gelijktijdig spelen, wordt er ook op kanaal 13 een wedstrijd uitgezonden.

Meer nieuws

Ronald Koeman maakt eerste EK-opstelling van het Nederlands elftal bekend
18
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
15
Politie Hamburg schiet man met hakbijl en Molotov-cocktail neer bij Oranje-zone
30
Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
22
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
70
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties