Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Na 215 uitwedstrijden in de Eredivisie is het Sparta eindelijk gelukt

Laatste update:

Sparta ging met een minimale voorsprong de rust in en dat was eigenlijk volledig verdiend. FC Twente was in de eerste helft slordig in de passing, stichtte nauwelijks gevaar en schoot niet één keer op het doel van Maduka Okoye. Al in de eerste vijftien minuten liet het team van Fraser zich niet onbetuigd. Het was in de zesde minuut aan Joël Drommel te danken dat Mario Engels een grote kans onbenut liet en niet veel later keerde de doelman ook een schot van afstand van de Duitser.

De bezoekers uit Rotterdam-West bleven zoeken naar een doelpunt, terwijl FC Twente niet verder kwam dan een inzet van Danilo. De poging van de Braziliaan ging ruim over het doel van Okoye. Aan de andere kant van het veld ontsnapten de Tukkers toen Sven Mijnans een te zachte pass gaf en een kans verloren ging, maar ook toen Engels gestuit werd door Julio Pleguezuelo en een inzet van Deroy Duarte van richting werd veranderd.

In de extra tijd van de eerste helft viel alsnog de 0-1. Na een kopbal van Adil Auassar kwam de bal via Tyronne Ebuehi terecht bij de tweede paal, waar Engels de bal binnentikte. Na de onderbreking begon FC Twente meer aan te dringen. Een uithaal van Wout Brama ging voorbij de kruising en de vrijstaande Danilo kon de gelijkmaker evenmin binnenkoppen. De tweede treffer van Sparta was dan ook een mokerslag voor de Tukkers.

Duarte speelde zichzelf na 67 minuten vrij en krulde de bal heerlijk tegen de touwen: 0-2. Sparta had via Reda Kharchouch, die twintig minuten voor tijd inviel voor Engels, kansen op een derde treffer, maar een doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd en luttele minuten later mikte hij de bal naast het doel van Drommel. Jans koos tien minuten voor tijd voor een viervoudige wissel, maar ook dat sorteerde geen effect. Vijf minuten voor het einde faalde ex-Spartaan Halil Dervisoglu oog in oog met Okoye.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties