Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Smaakmaker uit succesjaar 2014 wil terug naar PEC: 'Als ze bellen kom ik meteen'

Laatste update:

Met PEC won hij in 2013/14 op sensationele wijze de KNVB Beker door Ajax met 5-1 te verslaan en aan het begin van de jaargang 2014/15 wist hij ook de Johan Cruijff Schaal te pakken door hetzelfde Ajax met 0-1 dwars te zitten. Het was de laatste wedstrijd van Mokotjo in blauwwitte dienst, daar hij de overstap maakte naar provinciegenoot FC Twente. De mooiste tijd van zijn loopbaan beleefde hij, naar eigen zeggen, echter in Zwolle.

Wat kan de inmiddels 33-jarige Mokotjo nog betekenen voor PEC? "Nou, veel", begint hij. "Ik ben weliswaar 33 jaar, maar ik voel me 28. Ik ben in goede conditie en heel fit. Daarnaast is het een voordeel dat PEC niet meer op kunstgras speelt, maar op natuurgras. Dat helpt ook op mijn leeftijd."

"Als PEC mij een contract aanbiedt, keer ik direct terug. Ik ben een nostalgisch persoon, weet je", vertelt hij. De 23-voudig international van Zuid-Afrika is zelfs bereid om eerst een paar weken op proef te komen, zodat zijn fitheid en waarde geanalyseerd kunnen worden.

Reactie Coonen


Mark Coonen, de technisch directeur van PEC, heeft ook gereageerd op de open sollicitatie van de middenvelder. "De zaakwaarnemer van Mokotjo kan mij altijd bellen, maar dat betekent niet dat we hem direct een contract aanbieden. Ik vind het sowieso een gekke vraag, omdat het heel suggestief is. Maar Mokotjo heeft dit jaar in Zuid-Afrika best wel aardig gepresteerd, dus als hij zegt: 'Ik wil op het trainingsveld laten zien hoe goed ik nog ben', mag hij me altijd bellen."

Mokotjo werd vorig jaar ook al eens aangeboden bij de Zwollenaren, maar de td ging daar toen niet op in. "Ik ga daar weliswaar over, maar het gaat altijd in overleg met de scouting. Hebben zij hem goed in beeld? Wat hebben we nu en op onze scoutingslijst staan en is het de moeite om hem te laten komen? Maar de telefoon nemen we voor een jongen als Mokotjo altijd op."

Mokotjo werd in augustus 2009 door Feyenoord naar Europa gehaald. Bij de Rotterdammers kwam hij tot 38 wedstrijden en werd hij tussentijds verhuurd aan stadgenoot Excelsior. Na zijn vertrek bij Twente was de in Odendaalsrus geboren middenvelder nog actief bij Brentford en FC Cincinnati, voordat hij zich in de winter van 2023 aansloot bij het Zuid-Afrikaanse Sekhukhune United FC.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
5
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
118

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties