Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC Breda grijpt in en zet Robert Molenaar per direct op straat

Laatste update:

Molenaar staat pas sinds deze zomer voor de groep in het Rat Verlegh Stadion. Hij nam het roer over van Edwin de Graaf, wiens contract niet werd verlengd. Laatstgenoemde leidde NAC afgelopen seizoen naar een achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie, maar deze jaargang gaat het de Brabanders een stuk minder voor de wind. Na achttien speelronden bivakkeert de Parel van het Zuiden op een teleurstellende veertiende plaats, waardoor de clubleiding zijn conclusies trok.

"De reden voor het besluit tot onderbreking van het contract, is dat binnen de organisatie van NAC onvoldoende vertrouwen bestaat in de trainer-coach", luidt de toelichting op de clubwebsite. "Er is, als gevolg van het vertoonde spel en de geleverde resultaten in de eerste seizoenshelft, te weinig draagvlak voor Molenaar als succesvol technisch verantwoordelijke bij het eerste elftal gedurende de tweede seizoenshelft. In dat deel van de competitie wil NAC deelname aan de play-offs afdwingen." Edwin Heeren en Pierre van Hooijdonk hebben Molenaar namens de raad van commissarissen geïnformeerd over de beslissing, zo wordt er toegevoegd.

Molenaar had nog een contract tot eind dit seizoen en NAC belooft de daaruit voortvloeiende financiële verplichtingen na te komen. De Zaandammer had voor zijn klus bij het eerste elftal de Onder 21 van de Bredanaren onder zijn hoede. Daarvoor was Molenaar hoofdtrainer bij onder meer Roda JC Kerkrade en Almere City. Bij beide clubs werd hij voortijdig ontslagen. Molenaars eerste klus als eindverantwoordelijke in het betaald voetbal was bij FC Volendam, waar hij tussen 2015 en 2017 de scepter zwaaide.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties