Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag fel tegenover pers na veelbesproken duel: 'Jullie reactie was gênant'

Laatste update:

Er leek zondagmiddag niets aan de hand op Wembley voor Manchester United, dat na een uur spelen een 0-3 voorsprong te pakken had. De manschappen van Ten Hag gaven het in de laatste twintig minuten echter volledig weg, incasseerden drie doelpunten en moesten daardoor een verlenging spelen.

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’ | Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen

In de 122ste minuut leek Coventry zelfs de 4-3 te maken, maar die treffer werd afgekeurd wegens minimaal buitenspel. Manchester United trok in de daaropvolgende strafschoppenserie aan het langste eind. Antony provoceerde de spelers van Coventry vervolgens door zijn handen achter zijn oren te houden, terwijl Harry Maguire zijn klasse toonde en alle tegenstanders een hand ging geven.

Na afloop ging het veel over de manier waarop Manchester United de riante voorsprong weggaf, maar ook over het gedrag van Antony. Genoeg na te bespreken dus tijdens de persconferentie op dinsdag, waar Ten Hag vooruitblikte op het thuisduel van woensdagavond met Sheffield United.

Samuel Luckhurst was aanwezig en schrijft hoe Ten Hag gelijk fel begon. "Hij kwam binnen en zei: 'Goedemorgen', waarmee hij een aantal journalisten corrigeerde die 'goedemiddag' zeiden. 'Ik merk dat niet iedereen scherp is', zei Ten Hag. Toen hem werd gevraagd wie er niet scherp is, zei Ten Hag: 'Oh, ik zou zeggen de meerderheid.'"

De Nederlandse manager werd vervolgens gevraagd of de reactie op de zege van Manchester United 'terecht' was. "Nee. Absoluut niet. Of het gênant was? Nee, jullie reactie was gênant. Topvoetbal draait om resultaten. We hebben de finale bereikt en dat hebben we verdiend. Niet alleen op basis van deze wedstrijd, maar ook op basis van de andere wedstrijden."

Ten Hag zag dat zijn ploeg 'twintig minuten lang de controle verloor'. "Het zat ook niet per se mee, met de 2-3 en daarna de 3-3. Duidelijk is dat we veel geluk hebben gehad. We namen de strafschoppen goed en hebben de finale bereikt. Het is een enorme prestatie. Twee keer in twee jaar is geweldig. Voor mij als trainer is het mijn vierde bekerfinale in vier jaar. De reacties zijn een schande."

Gedrag van Antony


Ten Hag reageert ook desgevraagd op het gedrag van Antony direct na de strafschoppenserie. "Heb je de reactie van Maguire gezien? Antony werd geprovoceerd, daarom was dit een reactie. Jullie hebben het provoceren niet gezien, alleen de reactie. Maar dat moet Antony niet doen", besluit de manager.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
74
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties