Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NAC-middenvelder: 'Wij een degradatiekandidaat? Kom op zeg'

Laatste update:

"Wij een degradatiekandidaat? Kom op zeg, we hebben negen wedstrijden gespeeld", aldus de middenvelder in gesprek met BN DeStem. "Tuurlijk, we hebben signalen afgeven dat we echt slecht waren. Maar om nu te zeggen: wij zijn een degradatiekandidaat..." El Allouchi is ervan overtuigd dat NAC minimaal vijftiende kan worden dit seizoen. "Ja man, zeker weten. Het is te makkelijk om alles af te kraken, dat heeft geen zin. Vorig jaar was het voor de winterstop ook niet geweldig."

Net als vorig seizoen leent NAC een aantal spelers van Manchester City, maar die samenwerking werpt dit seizoen nauwelijks zijn vruchten af. "In de combinatie vonden Angeliño, Manu García en ik elkaar blindelings. Bal inspelen, kaatsten, bewegen; dat was makkelijker inderdaad. Ik kan roepen dat het vorig jaar voetballend goed was en dat het nu minder is en dat het hier en hier aan ligt, maar dat is ook niet handig. Snap je?"

El Allouchi is dit seizoen onder Van der Gaag niet zeker van een basisplaats. Door vele blessures verscheen hij afgelopen zondag tegen Willem II toch weer in de basis. "Voor mij is het ook aanpassen geweest zonder Angeliño. Uiteindelijk ben ik geen buitenspeler. Vorig jaar ging het goed, omdat Angeliño er als linksback was. Hij ging er constant overheen. Dit jaar is het anders. Ik wil deze jongens niet tekortdoen, want dat zijn ook gewoon goede spelers. Van deze trainer krijg ik meer vrijheid. Onder Stijn Vreven moest ik meer naar het midden toe en was ik een soort van vierde middenvelder. Deze trainer wil dat ik overal zwerf."

Denk jij dat NAC Breda zich dit seizoen handhaaft in de Eredivisie?

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
8
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
4
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
9
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties