Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC en PEC trappen het seizoen af met gelijkspel

Laatste update:

NEC, dat Quincy Owusu-Abeyie zijn Eredivisiedebuut zag maken, begint het nieuwe seizoen met een sterk gewijzigde selectie ten opzichte van vorig jaar en dat was ook te merken in de eerste fase van de wedstrijd. De bezoekers begonnen namelijk aanmerkelijk beter aan de wedstrijd, al slaagde Zwolle er niet echt in om grote kansen te creëren. De eerste aardige mogelijkheid kwam na 25 minuten spelen op naam van Kingsley Ehizibue, die knap naar binnen kwam en daarna op Wojciech Golla stuitte.

Vijf minuten later was een goede kans opnieuw niet besteed aan de Zwollenaren: Youness Mokhtar en Anass Achahbar combineerden door het Nijmeegse centrum, maar het ontbrak aan de nauwkeurigheid in de eindpass. Die was er twee minuten later wel toen Achahbar met een slimme hakbal Menig lanceerde. De Ajax-huurling kon daarna alleen door richting Joris Delle en rondde beheerst af voor de 0-1.

PEC kwam na de thee ook weer sterker uit de kleedkamer en Achahbar had na een minuut spelen de 0-2 op zijn schoen. De van Feyenoord overgekomen spits schoot echter naast en stuitte even later ook op de vuisten van Delle. Het uitblijven van een nieuwe treffer leidde bij NEC duidelijk tot meer geloof in een positief resultaat en de thuisploeg kroop wat meer uit zijn schulp. Dit leidde na ruim een uur spelen opeens tot de gelijkmaker: Reagy Ofosu ontsnapte aan de buitenspelval en schoof de bal tussen de benen van Mickey van der Hart door.

Mokhtar kreeg een paar minuten later weer de kans om orde op zaken te stellen, maar zijn vrije trap werd door Delle uit het doel geranseld. NEC voelde zich echter duidelijk gesterkt door de gelijkmaker en zette PEC in het laatste kwartier stevig onder druk. De thuisploeg mocht een dikke vijf minuten voor het einde nog even hopen op de winnende treffer, maar een voorzet van de ingevallen Julian von Haacke werd door alles en iedereen gemist, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

-
Vind jij 1-1 een terechte uitslag?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties