Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'NEC-fans misbruiken naam Nouri en worden opgepakt voor duel met Ajax'

Laatste update:

"NEC zou worden gesteund door een vol uitvak (1.200 supporters), maar een half uur voor de aftrap zit daar nog vrijwel niemand. Er schijnen problemen te zijn met de politie en meerdere arrestaties te zijn verricht", zo berichtte Bijma voorafgaand aan de wedstrijd op X.

Op andere X-pagina's komen meldingen door dat NEC-fans gearresteerd zouden zijn vanwege provocerende leuzen aan het adres van Nouri, al wordt die berichtgeving niet officieel bevestigd.

"Blijkbaar zijn drie supporters van NEC zijn opgepakt omdat ze Nouri zouden hebben geroepen. Dat roepen is smakeloos, maar arrestatie is ook belachelijk. Daarom boycot een deel van NEC nu de wedstrijd. Aantal bussen onderweg terug en een deel onderweg tijdelijk stilgezet", zo valt te lezen op een supporterspagina van Ajax.

Onder de berichtgeving reageren supporters van NEC dat de leuzen niets met Nouri te maken hadden. Fans van de Nijmegenaren spreken over aanmoedigende teksten voor linksback Youri Baas, die in het duel met Ajax terugkeert in de basis.

De Gelderlander bevestigt dat er aanhoudingen zijn verricht, al maakt het dagblad over de reden niets bekend.

"Nadat drie supporters zijn aangehouden bij de Arena, heeft een deel van de NEC-supporters die de uitwedstrijd tegen Ajax wilden bezoeken rechtsomkeer gemaakt", schrijft de krant.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
5
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties