Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC slaat belangrijke slag en houdt zich meerdere Eredivisionisten van het lijf

Laatste update:

NEC stopte veel moeite in de contractverlenging van Van Rooij, die al dertien jaar rondloopt in Nijmegen en geliefd is bij het publiek. De rechtsback uit Escharen speelde op 21-jarige leeftijd immers al 131 officiële wedstrijden voor NEC, waarin hij vier keer scoorde en tien assists afleverde. Dat het gelukt is om Van Rooij voor de club te behouden, stemt technisch directeur Carlos Aalbers tevreden. "Het heeft een tijd geduurd, maar we hebben alles transparant kunnen bespreken met Bart. Spelers met deze kwaliteit en potentie zijn gevraagd in de markt en daarom was het voor Bart soms een achtbaan om tot een besluit te komen."

Daarmee doelt Aalbers op de belangstelling uit de subtop van de Eredivisie. Naar verluidt waren FC Twente en FC Utrecht geïnteresseerd in de diensten van Van Rooij, maar van een transfervrije overstap zal het in elk geval niet komen. "In alle gesprekken kwam telkens terug dat hij het ook belangrijk vond dat hij iets voor NEC en het publiek terug wilde doen door de club niet transfervrij te verlaten", legt de technische man van de Nijmegenaren uit. "Dan ben je met recht een clubman. We zijn ontzettend blij dat Bart en zijn management voor een langer verblijf in Nijmegen hebben gekozen."

NEC is nog in gesprek met Iván Márquez en Souffian El Karouani. Zij lopen ook uit hun contract, maar de Nijmeegse club wil ze graag binnenboord houden. Voor 1 april moet het tweetal duidelijkheid geven over hun toekomstwensen. Voor Van Rooij zijn die duidelijk. "Na goede gesprekken met de club ben ik ervan overtuigd dat bij N.E.C. blijven de juiste keuze is voor mijn ontwikkeling. Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik verschillende opties heb overwogen, evenals ik altijd heb aangegeven dat N.E.C. mijn club is. Ik heb de promotie naar de Eredivisie meegemaakt en de komende seizoenen wil ik samen verder groeien."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties