Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'

Laatste update:

NEC-trainer Rogier Meijer stak al meerdere keren de loftrompet over de mandekker die nog tot medio 2025 vastligt in De Goffert en deelt in gesprek met het Algemeen Dagblad andermaal complimenten uit aan Sandler. "Ik vind hem aan de bal van heel hoog niveau. Hij maakt vrijwel altijd de goede keuze."

Meijer is van mening dat Sandler goed past bij een club als Ajax. "Ajax is behoudens dit seizoen vrij veel aan de bal, dus daar kan Philippe een goede rol in spelen. Er wordt nu veel ingezoomd op zijn verdedigende capaciteiten, maar ook daarin heeft hij grote stappen gezet. Ik denk dat hij klaar is voor een topclub."

NEC-aanvoerder Bram Nuytinck kan zich in de woorden van zijn hoofdtrainer vinden. "Philippe kan makkelijk mee bij Ajax en PSV. Ik heb veel goede verdedigers als ploeggenoot gehad, zoals Virgil van Dijk en Stefan de Vrij bij Jong Oranje, maar Philippe is het meest compleet. Ik heb aan de bal zelden zo'n speler gezien", klinkt het lovend.

"Toen ik afgelopen zomer terugkeerde bij NEC, zei ik tegen hem: 'Jij hoort hier niet te spelen.' Het is heel bijzonder dat Philippe het shirt van NEC draagt", stelt Nuytinck.

Sandler werd recent weleens verweten te laconiek te zijn, maar Meijer gaat niet met die kritiek mee. "Over Virgil van Dijk zeiden ze toch ook dat hij laconiek was? En hij is nu de aanvoerder van Oranje. Ik vind niet dat Philippe laconiek is. Een foutje maakt iedereen."

Interesse Ajax en PSV


Zondagochtend wist De Telegraaf te melden dat zowel Ajax als PSV aast op Sandler. De Amsterdammers zouden het meest concreet zijn. Volgens de ochtendkrant is Ajax op zoek naar een opbouwend sterke centrale verdediger, en staat Sandler dus bovenaan de lijst.

Dat lijkt te worden bevestigd door de aanwezigheid van De Lang en Beuker in De Goffert zondag. Eerstgenoemde is hoofd scouting bij Ajax, terwijl Beuker directeur voetbal is.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV en onthult wat hij zijn spelers meegaf
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
2
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
38
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties