Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Is Veerman iets voor Slot en Liverpool?' Driessen en Verweij vellen oordeel

Laatste update:

"Is Veerman iets voor Slot en Liverpool?", vraagt presentator Pim Sedee zich af in de podcast Kick-off, die vrijdag verschenen is. "Nee, ik denk het niet", is Driessen duidelijk in zijn antwoord.

Meer: Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: ‘Heel gewaagd, maar...’ | Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

"Ik heb hem tegen Duitsland (toen het Nederlands elftal met 2-1 verloor, red.) gezien enzo. Dan moet hij echt nog stappen maken", is de chef voetbal van de ochtendkrant niet bepaald enthousiast over een eventuele transfer van Veerman naar een Europese topcompetitie.

"In Nederland kom je weg met die handelingssnelheid, maar in Engeland kom je daar niet altijd mee weg", aldus Driessen. Verweij sluit zich aan bij de woorden van zijn collega.

"Ik denk dat Veerman inderdaad veel meer geschikt is voor Italië, Spanje en misschien zelfs wel Duitsland. Want in Engeland gaat het nog een paar tempo's hoger. Maar ik denk wel dat Veerman moet gaan. Volgens mij stuurt hij daar ook op aan."

"Want hij wil zijn contract niet verlengen, of verlengt zijn contract niet. Ik denk dat het een heel mooi moment is, met het kampioenschap op zak, om een hele mooie transfer te maken", geeft Verweij mee aan Veerman, die bij PSV over een contract beschikt tot medio 2026.

Veerman


Veerman (25) werd in januari overgenomen van sc Heerenveen, dat zes miljoen euro betaalde voor de middenvelder uit Volendam. Ruim twee jaar later staat hij op 112 wedstrijden voor PSV in alle competities. In die optredens kwam Veerman tot 22 goals en 37 assists.

Is Joey Veerman inderdaad niet goed genoeg voor Liverpool?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
11
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
21
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties