Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle rondt gevoelige transfer af: 'Dit is een bittere teleurstelling'

Laatste update:

De rossige Colback is van kinds af aan supporter van Newcastle, maar speelde vanaf zijn tiende voor Sunderland. Hij kwam in totaal tot 115 optredens en vier doelpunten voor the Black Cats en werd eerder tweemaal verhuurd aan Ipswich Town. Colback is na de twintigjarige aanvaller Ayoze Pérez van Tenerife de tweede versterking van Newcastle voor het nieuwe seizoen.

Colback stond ook in de belangstelling van Aston Villa en West Ham United, maar heeft dus gekozen voor Newcastle. Hij is na Paul Bracewell in 1992 de eerste speler die Sunderland voor Newcastle verruilt: "Het is speciaal om hier aan de slag te gaan. Ik heb veel aan Sunderland te danken, ben de club dankbaar. Maar deze kans kon ik niet laten lopen. Ik kreeg de kans om voor mijn favoriete club te voetballen."

Sunderland heeft met teleurstelling op de transfer van de linkspoot gereageerd: "Dit ging niet om geld, wij hebben altijd gedacht dat Jack bij ons wilde blijven. Maar wij hebben nooit een serieuze kans gehad om daarover met hem te onderhandelen. Dit is een bittere teleurstelling", laat de club via de officiële kanalen weten.

'Jack Colback had deze transfer niet moeten maken'

Meer nieuws

Schouten, Minteh en Kadioglu staan allemaal op het lijstje bij dezelfde topclub
0
Groningen dreigt 'kind van de club' kwijt te raken na mislukte onderhandelingen
4
Verweij weet hoe de selectie van het Nederlands elftal over Wout Weghorst denkt
17
De Gelderlander: 'Vitesse krijgt eigenaren uit twee verschillende landen'
12
VZ Kort: Porteous hoort schorsing na rode kaart in openingsduel met Duitsland
77
Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties