Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle United betaalt 44 miljoen euro voor derde zomeraanwinst

Laatste update:

De transfer van Barnes naar the Magpies zat er al even aan te komen. Twee weken geleden schreef The Guardian al dat de vleugelspeler dicht bij een overstap naar de nummer vier van van vorig Premier League-seizoen was. Newcastle kreeg concurrentie van onder meer Aston Villa en West Ham United, maar is dus als winnaar uit de strijd gekomen. De club van manager Eddie Howe maakt naar verluidt een kleine 44 miljoen euro over naar Leicester. "Ik ben heel blij", laat Barnes weten op de clubwebsite. "Het is een geweldige club en voor mij is het een enorme kans om betrokken te zijn bij een succesvol team. Ik ben dolenthousiast om hier te mogen zijn."

Barnes werd al enige tijd geleden door Howe bestempeld als topprioriteit. De manager wilde versterking op de linkervleugel zien en krijgt nu dus zijn zin. The Guardian weet te melden dat Leicester eigenlijk inzette op een transfersom van 40 miljoen pond (ruim 46 miljoen euro), maar de club heeft uiteindelijk toch genoegen genomen met een iets lager bedrag. Dankzij zijn transfer blijft Barnes behouden voor de Premier League, daar Leicester vorig seizoen op de laatste speeldag degradeerde naar de Championship. The Foxes namen eerder deze zomer ook al afscheid van onder meer Youri Tielemans (Aston Villa), Caglar Söyüncü (Atlético Madrid) en James Maddison (Tottenham Hotspur).

De 25-jarige Barnes is een jeugdproduct van Leicester, dat voor zijn doorbraak in het King Power Stadium vlieguren maakte bij Milton Keynes Dons en Barnsley FC. Barnes speelde uiteindelijk 187 officiële wedstrijden voor the Leicester, waarin hij goed was voor 45 doelpunten en 32 assists. Met Leicester won Barnes de FA Cup (2021) en de Engelse Supercup (2022). Na de degradatie naar de Championship was de buitenspeler niet langer houdbaar voor zijn jeugdliefde. Met Newcastle gaat Barnes voor het eerst in zijn carrière de Champions League in.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties