Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle wil verrassen en mikt op komst van Champions League-finalist

Laatste update:

Newcastle gaat volgend jaar uitkomen in de Champions League en wil daarom flink gaan investeren in de selectie. Barella hoopt tevens dat de deal snel rond komt en heeft wel oren naar een avontuur in Noord-Engeland. Naar verluidt is Newcastle-manager Eddie Howe een groot fan van de 26-jarige middenvelder, die onlangs aan de aftrap stond van de Champions League-finale tegen Manchester City (0-1 verlies).

Barella werd in 2019 door Inter overgenomen van Cagliari. Vervolgens werd hij meteen weer verhuurd aan zijn voormalig werkgever, om in 2020 zijn definitieve doorbraak te beleven in het Giuseppe Meazza Stadion. In het seizoen 2020/21 legde hij met zijn ploeg beslag op de Serie A en won hij in datzelfde jaar het EK met de nationale ploeg van Italië. Dit seizoen was de 43-voudig international goed voor 52 wedstrijden in het shirt van Inter. Hij scoorde hierin negen doelpunten en gaf tien assists.

Naast Barella zien the Magpies ook James Maddison graag naar het St. James' Park komen. De Engelse spelverdeler degradeerde onlangs met zijn club Leicester City uit de Premier League en kan voor een niet al te hoog bedrag worden opgehaald. Newcastle krijgt daarbij wel concurrentie van Tottenham Hotspur. The Spurs zouden de tweevoudig international van het nationale team van Engeland eveneens graag aan de selectie toevoegen.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
4
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties