Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa

Laatste update:

Aan de kant van Milan kreeg Tijjani Reijnders een basisplaats toebedeeld. Samen met Ismael Bennacer vormde hij het blok op het middenveld. Spits Olivier Giroud werd in zijn rug gesteund door Rafael Leão, Christian Pulisic en Samuel Chukwueze.

Genoa tekende al snel voor de 0-1 na een overduidelijke overtreding van Fikayo Tomori in de zestien van Milan. Mateo Retegui pakte zijn verantwoordelijkheid en schoot binnen achter Mike Maignan: 0-1.

Dat leek ook de ruststand te worden, ware het niet dat Milan vlak voor het laatste rustsignaal van de eerste helft toesloeg. Chukwueze bediende Alessandro Florenzi, die prima binnenknikte: 1-1.

Genoa speelde echter prima en wist net als in de eerste helft ook snel op voorsprong te komen in de tweede helft. Caleb Ekuban kopte keihard binnen, Maignan stond versteend: 1-2.

Twintig minuten voor tijd wist Milan andermaal op gelijke hoogte te komen, toen Matteo Gabbia binnenkopte uit een hoekschop. Enkele minuten later werd het zelfs 3-2 voor Milan. Pulisic gaf voor op Giroud, die met een heerlijke volley raak schoot.

Genoeg voor de zege was het alleen niet. Morten Thorsby, ex-sc Heerenveen, gaf voor richting de eerste paal, waar Retegui de man was die de gelijkmaker claimde. Het was echter Malick Thiaw die het eigen doelpunt achter zijn naam kreeg, nadat hij de bal ongelukkig tegen zich aan kreeg geschoten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties