Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar nu zelf beticht van schokkende uitspraak tijdens 'Le Classique'

Laatste update:

Gol heeft de beelden van de aanvaring tussen Neymar en González uitvoerig bekeken, inclusief Spaanse vertaling. Men komt vervolgens tot de conclusie dat de sterspeler van PSG een homofobe opmerking maakt, al is het door de stem van de Spaanse commentator lastig om een definitieve conclusie te trekken. González zou tijdens een woordenwisseling met Neymar 'houd je mond, vieze aap' hebben geroepen en de verdediger van Olympique Marseille zou daarnaast zijn betrokken bij een incident met Ángel Di María. De middenvelder van PSG zou hebben gespuugd naar de Marseille-stopper, maar het voorval bleef desondanks onbestraft.

Neymar moest zondag met een directe rode kaart vertrekken nadat hij González een tik tegen het achterhoofd had gegeven. Tijdens de gang richting de kleedkamer gaf de PSG-aanvaller de bank van Olympique Marseille en de vierde official de volle laag. De woedende Neymar liet korte tijd later via Twitter weten dat González hem uitschold voor 'mono hijo de puta', wat zoiets betekent als 'aap klootzak'. "Het is makkelijk voor de VAR om mijn agressie te zien. Maar ik zou ook wel eens willen zien dat ze die racist pakken die mij uitscheldt voor 'MONO HIJO DE PUTA' (monkey motherf*cker). Dat wil ik zien! Ik deel een tik uit en wordt weggestuurd. Maar wat wordt er met hem gedaan?", vroeg de verbijsterde Neymar zich hardop af.

De weggestuurde Neymar liet tevens weten dat hij er spijt van had dat hij González niet veel harder had geslagen na het racisme-incident. De tuchtcommissie van de Franse voetbalbond buigt zich woensdagavond over de volledig ontspoorde wedstrijd van zondagavond in Parijs. In totaal werden er twaalf gele en vijf rode kaarten uitgedeeld door scheidsrechter Jérôme Brisard. In de blessuretijd brak een massale vechtpartij uit, waardoor de Franse arbiter naast Neymar, die González dus een tik gaf, nog eens vier spelers voortijdig van het veld stuurde.

Neymar Jr. blijft er na afloop bij dat hij racistisch werd bejegend. André Villas-Boas van tegenstander Olympique Marseille: 'Ik weet niet of het klopt, maar racisme is onacceptabel.'

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 13 september 2020

Meer nieuws

Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
0
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
7
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
4
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties