Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neymar provoceert Haaland ook op Instagram: 'Parijs is onze stad'

Laatste update:

Woensdag verscheen een foto van Haaland op sociale media met daarbij de tekst: "Mijn stad, niet die van jou." Naar verluidt was de tekst niet afkomstig van de Dortmund-speler, maar is deze bewerkt. Neymar maakte desondanks een screenshot en plaatste die foto op Instagram: "Jouw stad is in Noorwegen, ga terug." Toen Neymar na een klein halfuur scoorde tegen Dortmund, vierde hij zijn goal zoals Haaland dat altijd doet: in een meditatie-houding.

View this post on Instagram

P??R I S our city, not yours ????

A post shared by ene10ta Érre ???? ?? neymarjr (@neymarjr) on

Na afloop van de wedstrijd werd dit ritueel herhaald door de complete selectie. In de kleedkamer deden verschillende spelers, waaronder Neymar en Kylian Mbappé, dit nogmaals. De Braziliaanse aanvaller vond dat hij de Noorse Dortmund-spits daarmee niet genoeg op de hak had genomen, want op Instagram ging hij nog verder. Neymar plaatste een foto waarop hij in meditatie-houding zit, met daarbij de tekst: "Parijs is onze stad, niet die van jou."

"Na de heenwedstrijd waren er wat provocaties van hun kant geweest", zei de Duitse PSG-verdediger Thilo Kehrer tegenover diverse media. "Je mag erover discussiëren of je het moet doen, maar het hoort erbij. Er zijn emoties en die moet je ook niet verstoppen." De negentienjarige Haaland is een ware sensatie in Duitsland sinds zijn winterse overstap van Red Bull Salzburg naar Dortmund. Hij was in elf wedstrijden goed voor twaalf doelpunten voor zijn nieuwe club.

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
1
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
28
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties