Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuw tenue schiet in verkeerde keelgat bij PEC-fans; club reageert meteen

Laatste update:

PEC presenteerde de nieuwe keeperstenues zaterdag op de Open Dag. Het viel de fans direct op dat ze wel héél veel gelijkenissen vertoonden met het tricot van de aartsrivaal. PEC greep snel in en communiceerde dat vervolgens aan RTV Oost. "De combinatie is rood met mintgroen. De combinatie doet van afstand anders vermoeden, wat een combinatie is die we vanzelfsprekend niet willen. Mintgroen lijkt in de verte op geel en moet dus aangepast worden", aldus een Zwolse woordvoerder.

Het is nog onbekend welke kleurcombinatie het geüpdatete keepersshirt krijgt. Evenmin is zeker wie dat komend seizoen het vaakst zal dragen. Jasper Schendelaar was vorig seizoen eerste keus, maar PEC trok onlangs routinier Kenneth Vermeer aan om het keepersgilde te versterken. Trainer Johnny Jansen beschikt verder ook nog over Mike Hauptmeijer en Duke Verduin.

PEC trapt zijn Eredivisie-seizoen op zaterdag 12 augustus af met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De eerste IJsselderby staat ruim een maand later (op 17 september) op het programma. De PEC-aanhang hoeft dan in ieder geval niet bang te zijn dat de dienstdoende keeper in de kleuren van de aartsrivaal verschijnt. De uitwedstrijd in De Adelaarshorst vindt medio februari plaats.

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
2
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
85
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties