Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe beelden tonen aan: bal was niet over de lijn bij Newcastle - Arsenal

Laatste update:

Newcastle United kwam na ruim een uur spelen op voorsprong tegen Arsenal door een treffer van Anthony Gordon. De aanvaller schoot van dichtbij raak nadat de aanval in eerste instantie leek te stranden. Voorafgaand aan het doelpunt waren er echter drie momenten om over te discussiëren.

De VAR moest een oordeel vellen over een mogelijke overtreding van Joelinton op Gabriel Magalhães, een buitenspelsituatie én of de bal niet over de achterlijn was geweest. Dat laatste lijkt niet het geval te zijn, zo tonen nieuwe beelden aan.

Voormalig scheidsrechter Dermot Gallagher heeft bij beIN Sports beelden getoond die laten zien dat de bal niet in zijn geheel de achterlijn heeft gepasseerd. Gallagher benadrukte dat de scheidsrechters er ondanks een VAR-controle niet zeker van konden zijn dat de bal niet over de lijn was.

Volgens presentator Richard Keys waren er twee andere redenen om de treffer af te keuren: een handsbal en een overtreding. Ook Andy Gray had de treffer afgekeurd. "Er waren zoveel momenten om te bekijken. Het is onmogelijk om Newcastle United het voordeel van de twijfel te geven als er zoveel dubieuze beslissingen moeten worden beoordeeld."

Arsenal-manager Mikel Arteta was woedend na afloop. "Hoe hebben ze dit doelpunt in vredesnaam in stand kunnen houden? Het is ongelooflijk. Ik schaam me. Het is een absolute schande dat dit is toegestaan. Het niveau van de scheidsrechters komt niet in de buurt om dit als de beste competitie ter wereld te omschrijven."

Arsenal slaagde er niet in om de achterstand ongedaan te maken, waardoor the Gunners tegen de eerste nederlaag van het seizoen aanliepen. De ploeg van Arteta staat nu derde op drie punten achterstand van Manchester City. Indien Tottenham Hotspur maandag van Chelsea wint bedraagt de achterstand op de aartsrivaal vijf punten.

Premier League
Newcastle United
1 - 0
Arsenal

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Vitesse zet dag voor besluit KNVB belangrijke stap richting redding van de club
12
ESPN geeft eerlijk toe waarom Ajax wél live wordt uitgezonden en FC Twente niet
37
Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
14
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties