Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nieuwe naam zingt rond in De Kuip als opvolger van Frank Arnesen

Laatste update:

Krabbendam weet dat Stewart in beeld is bij Feyenoord, maar vraagt zich af of de rol van technisch directeur ooit nog terugkeert zoals het van oudsher gebruikelijk was in De Kuip. "De naam van Earnest Stewart wordt heel zachtjes gefluisterd in en rond De Kuip, maar de kans is groter dat Feyenoord geen technisch directeur meer aanstelt. Wel een manager technische zaken die verantwoordelijkheid aflegt bij de directeur: Dennis te Kloese." Tussen 2010 en 2015 was Stewart actief als technisch directeur bij AZ. Daarna vertrok hij naar de Verenigde Staten.

Te Kloese zelf kan nog geen duidelijkheid geven over de huidige situatie bij Feyenoord op het gebied van technisch beleid. "Je ziet de ontwikkelingen bij andere clubs. De structuren verschuiven. Ik weet niet wat ideaal is. We hebben natuurlijk al veel besluiten genomen. De scouting is geïnstalleerd, er zijn veel spelers gehaald en de trainer heeft zijn contract verlengd. Nu zouden we wat andere initiatieven willen ontplooien, zoals buiten de landsgrenzen betere relaties opbouwen, dus zoeken we iemand die dat ook kan managen."

Te Kloese vindt het belangrijk dat de nieuwe hoofdverantwoordelijke voor het technische beleid bij de spel- en werkwijze van hoofdtrainer Arne Slot past. Afgelopen zomer was de algemeen directeur zelf verantwoordelijk voor het transferbeleid bij Feyenoord. Feyenoord verkocht deze zomer voor bijna zeventig miljoen euro aan spelers, waaronder de uitgaande recordtransfer van Luis Sinisterra naar Leeds United. De Colombiaan leverde Feyenoord een vaste transfersom van 25 miljoen euro op, terwijl dat bedrag door middel van bonussen nog kan oplopen tot dertig miljoen euro.

Zou Earnest Stewart een goede opvolger kunnen zijn van Frank Arnesen?

Meer nieuws

Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
0
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
26
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
5
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties